Sådan gør vi.

IFACT er sat i verden for at gøre BI tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder, der ikke har de økonomiske ressourcer, tid eller kompetencer til at implementere BI på traditionel vis med store IT-projekter og dyre konsulenter. Hos IFACT laver vi BI as a service, og det betyder for dig, at du kan få skræddersyet BI uden de tunge processer og interne IT-ressourcer – alt det klarer vi.

Sådan fungerer det i praksis.

Der er 5 steps, du skal igennem, for at få din helt egen BI-rapport.
Der er ingen standard i vores verden – BI-rapporten er skræddersyet til din forretning. 

Step 1
Etablering af dataadgang
Vi starter med at sikre os, at vi kan få adgang til dine data. Det kræver ingenting af dig – du skal blot... ...sætte os i kontakt med dem, der har nøglerne til din datakilde.

Dataforbindelsen er grundstenen for, at vi kan lave BI til dig. Forbindelsen sikrer en automatisk og stabil overførsel af data fra din datakilde til vores data warehouse i Azure.
Step 1
Step 2
Designmøde
Når vi har adgang til dine data, indkalder vi dig til et designmøde. Med udgangspunkt i vores fælles forståelse af din forretning skal vi... ...have identificeret de væsentligste nøgletal med tilhørende dimensioner. Det kan fx være omsætning fordelt på kunder og produkter.

For at vi kan designe rapporten, har vi behov for at forstå, hvem de primære brugere af rapporten er, og hvilke behov de har. Fx vil I gerne kunne se udviklingen i omsætningen for en specifik kunde over tid. Allerede før designmødet har vi skabt os et overblik over jeres data, så vi i rimeligt omfang under mødet kan afklare, hvad der er muligt med jeres data.
Step 2
Step 3
Produktion
Nu hvor vi ved, hvilke nøgletal med tilhørende dimensioner vi skal levere, går vi i gang med at... ...finde de nødvendige data, opbygge en datamodel og regne nøgletallene.

Rapportens layout og funktioner designes ud fra de primære brugeres behov. Alt det her teknik tager vi os af, men vi har brug for jeres hjælp til at afstemme de beregnede nøgletal, ligesom vi ofte beder om eksempler på eksisterende rapporter, I tidligere har lavet. Det er også i denne del af processen, at vi altid finder data, der mangler eller har fejl - men det finder vi en løsning på sammen med jer.
Step 3
Step 4
Præsentationsmøde
BI-rapporten er færdig, og vi inviterer til præsentationsmøde. Husk... ...selv kaffen - for alle vores møder er jo online.
Vi introducerer dig til rapportens indhold og funktioner og redegør for nøgletallene. Bare rolig - der er rig mulighed for at stille spørgsmål på mødet og efterfølgende.
Præsentationsmødet sikrer, at du og dine kollegaer kan bruge rapporten bagefter og føler jer trygge.
Step 4
Step 5
Revisionsmøde
En måned inde i supportfasen holder vi revisionsmøde. Du har sammen med dine kollegaer brugt... ...en måned på at lære det hele at kende og har brugt rapporten – nu har I også haft tid til at finde ud af, hvad rapporten ikke kan. Du er blevet opmærksom på, hvad du gerne vil have, og hvad der skal rettes til.

I løbet af den første måned kan du løbende skrive ned, hvad du ønsker, at vi retter. På vores revisionsmøde går vi det hele igennem, og efterfølgende retter vi til. Revisionen er selvfølgelig en del af prisen på BI hos os – når vi siger gratis etablering, så er dette selvfølgelig med i aftalen.
Step 5

Er du blevet nysgerrig på BI med IFACT?

Integrationer og datakilder.

Nedenfor ses et lille udpluk af de datakilder, vi integrerer med.
Vi kan koble alle systemer på IFACT – og det er helt uden omkostninger for dig.

Det handler om at komme i gang.

Hvorfor er du ikke kommet i gang med BI? For det er den største fejl, du har begået. Men vi forstår.

For os er kunsten at starte småt, samt sikre at BI ikke bliver et stort IT-projekt. For med et IFACT-basis abonnement leverer vi en færdig BI-løsning, men kun på én datakilde og kun med én rapport, der har fokus på kun én del af din organisation. Og vi starter der, hvor vi kan skabe den største værdi, og først når du har fået den værdi, kan du tage stilling til, hvad næste skridt bør være.

Sådan reducerer du risikoen for din investering. I øvrigt er vi samtidig blevet klogere på din forretning, og du forstår bedre, hvordan du bruger BI.

Hele præmissen for succes med BI, og værdien i at få BI med IFACT, ligger i at starte småt, let og simpelt.  

"Vi har behov for - på daglig basis eller ugentlig basis - at se, om vi er on-track på vores forretning. Det gav IFACT os muligheden for med deres løsning."

Peter Bang Fasting Bauer, Headhunter & Founder, HumanTrust

Se vores prismodel her.

Bliv ringet op.


Udfyld dit navn og dit telefonnummer, så ringer vi dig op til en snak om hvordan BI kan gøre en forskel for din virksomhed.

SQL rettigheder.

For at kunne læse data på din SQL Server skal IFACT brugeren have følgende rettigheder

Datareader
Denne role tillader at vores bruger kan hente data ud.

Viewstate
Denne role tillader at vores bruger kan hente metadata ud om tabeller og kolonner. Denne er ikke altid oprettet pr. std. Sådan opretter du Viewstate rollen:

USE databasens-navn-her
CREATE ROLE [db_ViewState]
GRANT VIEW DATABASE STATE TO [db_ViewState]

Sådan tildeles rettigheder

Naviger til:
Databases -> Databasens-navn-her -> security -> Users

Åbn egenskaber for IFACT brugeren og tildel:
db_Datareader og db_ViewState 

Bestil din BI-løsning.